Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново теч на антифриз :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново теч на антифриз :(

Пак протече антифриз от някъде. Не мога да видя точно от къде, но е някъде като застанеш пред колата от лявата страна и капе върху бронята отдолу. Обаче понякога издържа много време без да капе изобщо. Може ли да има връзка нещо с парното например, като го включа и да капе.
    Lexus IS200

Щтом

щом капе по бронята, наи вероятно е радиатор или някои от маркучите на радиатора, Ама не е от парното защото радиатора на парното е вътре в таблото и ще ти тече вътре ако е спукан. А за това че ту капе ту не капе можеби е от това че като е загряла наляганетио е доста по голямо и затова капе.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

а тези течности, който ги продават за спиране на малки течове, някой ползвал ли ги е и вършат ли работа?
      Lexus IS200

Comment

изобщо не се занимавай с такива течности , не вършат работа

Comment

Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
            Аз пък съм чувал точно обратното. Колеги казват, че за малки течове - като прокапване, си вършат работата.
            И след 5-6 месеца колата прегрява и си еб...ва ма....та тези течности стават ако протече на път и закърпваш докато се прибереш аз скоро сипвах на служебния бус и го запуши но пак капе по малко така че
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                Абе Киро гледал по дискавари
                тва и аз съм го гледал
                т.е. требе да е верно
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                  Абе Киро гледал по дискавари че ако се сложи само белтък от яйце и запушвало перфектно. Сега сме сложили на 33-ката и ще видиме дали има нещо вярно
                  Е, поне вече Киро има кола за експерименти
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Между другото сега нивото на антифриза като е по- ниско (горе долу на минимума) и спря да капе..
                    Lexus IS200

Comment

Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.
                      Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от Patsimir
                        Точно Киро, ми оправи моя теч миналата зима. Течеше ми от гарнитурата на водната помпа антифриз. Решение - на Симеон нова гарнитура за 4 лева.
                        А кой е Киро ?
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                          Първоначално публикувано от Patsimir
                          А кой е Киро ?
                          Alfamaniac му е ниак свържи се с него
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Оказа се че радиатора е спукан.. Сложиха нещо, което може да спре теча, ако не ще трябва нов радиатор.
                            Lexus IS200

Comment

Няма се притесняваш колега ...всички сме минали по тоя път. май няма много алфи дето да не са сменяли , радиатор , термостат , водна помпа , носачи , бензинова помпа и още доста неща да не ги изброявам . Тия които не са ги сменяли досега да си знаят че е само въпрос на време

Comment

Working...
                              X